Update crowdfunding: bekijk de bedankvideo!

07-10-2021 | 11:45

Lieve donateurs,

Het is tijd voor een update aan onze gulle gevers! Want het werk aan het fonkelnieuwe kunstwerk voor Odapark waar jij met je donatie aan mee bouwt, is in volle gang. Kunstenaars Michiel en Krista willen je graag persoonlijk bedanken in deze video, en ik nodig je graag van harte uit voor de finissage van hun tentoonstelling VOOR JONG EN OUD. 

Bekijk de video via deze link! Kunstenaars Michiel en Krista bedanken je voor je donatie en lichten een tipje van de sluier op...

Hoe gaat het met kunstwerk? 
Vlak na de succesvolle crowdfundingcampagne opende afgelopen juli de tentoonstelling VOOR JONG EN OUD van Krista Smulders en Michiel Ubels in het Odapark. In deze tentoonstelling is één zaal compleet gewijd aan het kunstwerk dat de kunstenaars samen met de kinderen ontwikkelen. Deze ruimte met ingestuurde kindertekeningen werd de laatste weken steeds voller: in een serie workshops gingen Krista en Michiel met schoolklassen aan de slag om maquettes te ontwikkelen voor het kunstwerk. Gewapend met scharen en lijmpistolen en een flinke dosis energie werd er door de kinderen een aantal kleurrijke bouwsels gerealiseerd.

Uitnodiging

Om je persoonlijk te bedanken voor je steun nodigen we je van harte uit voor de finnisage van de tentoonstelling VOOR JONG EN OUD op zondag 31 oktober tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Krista en Michiel zijn dan persoonlijk aanwezig en praten je graag bij over het kunstwerk en de expositie.

Heb je bij je donatie een tegenprestatie gekozen? We overhandigen je op 31 oktober graag je gekozen tegenprestatie. Kun je er niet bij zijn? Vul dan vóór 1 november hier je naam en adres in, we sturen het je dan thuis met de post.

 

Vul hier je gegevens aan! 

 

We hopen je te ontmoeten in het Odapark op 31 oktober! 

Hartelijke groet,
 
Joep Vossebeld
namens Odapark en kunstenaars Krista Smulders en Michiel Ubels